Chef Martino´s best recipe!
Här samlar jag mitt bästa recept som jag vill dela med dig. Det kan vara från resor jag har gjort eller från mina år i köket som restauratör. Om du har frågor eller behöver hjälp kan du använda livechatten på den här sidan. Jag svarar vanligtvis inom 20 minuter eller så snart jag kan.
– Happy Cooking – Good Cooking!
Chips på jordärtskocka med fetaost dippsås
It was a flower ones upon a time… Despite one of its names, the Jerusalem artichoke has no relationship to Jerusalem or artichoke. There is
Hur du lagar Vichyssoise
Potato & leek soup is commonly called VICHYSSOISE But, recipes on soup made of potatoes and leeks has been made back in days and has
Såhär bakar du surdegsbröd!
Finns det något bättre än ett nybakat surdegsbröd bredd med smör. Ok, kanske doppa brödet på ett fat med jungfrulig olivolja och lite havssalt. Men bäst av allt när man bakar bröd hemma, är hur doften av nybakat sprider sig och dina sinnen sätter igång och det vattnas i munnen.
Linser och fänkålsoppa med hemlagad buljong. Chef Martino´s Food Universe
DET ÄR GULD I DINA RESTER - Hej kära foodies, här är ett tips värt att ta vara på - kast inte dem inte.
Så här gör du dom bästa potatiskakorna!
Recept på potatiskakor. Dessa är fantastiska med vilken måltid som helst, eller äta dem precis som de är. Enkelt och snabbt att göra med bara en
Martino´s spicy hot chutney på äpplen
Hösten är här och äpplen hänger mogna i träden. Då är det dags att ta hand om dem och varför inte göra
Så här tar jag reda på mina örter!
Och jag kommer också visa hur jag gör för att behålla den gröna färgen på basilikan.
Den godaste Lax soppan med ett stänk av fänkål
Jag rekommenderar starkt min lax- och fänkålsoppa med en touch av fänkål. är perfekt att förbereda dagen innan. Jag skulle dock rekommendera matlagning
Gör ditt egna körsbärsvin
Tänk dig själv i vintermörkret och en vindlande snöstorm utanför fönstret. Du sitter framför elden med ett glas "sommardoftande" körsbärsvin.
Så här gör du din egen färskost
With yoghurt, fresh herbs, a little bit of garlic, salt and pepper, you can make the tastiest fresh Cream Cheese yourself -and best of all
Så här lagar du zucchini pannkakor!
flavored with fresh sage! Every year I plant zucchini and harvest lots of them. And one of the favourites dish is zucchini pancakes with fresh
Min kära knöl - potatisen!
Dear child has many names How many names are there not on our dear potato. I call them POTATOES, or PLUGG. Of course, it depends
Hur du bakar i en gryta!
Att baka i en gryta eller som det kallas "Dutch Owen" har många fördelar värda att pröva...
Focaccia bröd på surdeg
I bake Focaccia bread from my sourdough basic recipe… …and get a crispy, fluffy and tasty bread. In this recipe I topp the focaccia with
Medelhavsbönsoppa med pistou
I always cook more soup than I need. Because it lasts well (and to freeze). So multiply the quantities on the recipes if you are
Så här gör du din surdegs starter!
How to make a Sourdoughstarter! ” every good sourdough bread starts with a good sourdough starter “. My friend! ” the starter” or “leaven”, also known