Happy Hollidays!
Try the perfect drink appetizer
Fried sourdough "blinis" with Kalix bleak row
Learn how to bake your own sourdough bred - Buy your own Live Broadcast workshop!
En total genomgång hur du lyckas baka bästa surdegsbrödet hemma. 90 minuter exklusivt livestreamad workshop på Facebook live – exklusivt bara för dig eller dina vänner. 26 sidor e-bok med instruktioner, bilder och recept ingår. Boka 1 workshop och bjud vänner och titta tillsammans i din Livestream. Live interaktion direkt med messenger. Samt uppföljande support när du baka på egen hand av Chef Martino.
Chef Martino.
Chips på Jordärtskockor
med fetaost dippsås
A new snack is in the house...
Sign up!
Signa up dig till Chef Martino´s nyhetsbrev
och få en gratis E-bok om hur du bakar surdegsbröd från början till slut.
Gratis guide hur du bakar surdegsbröd
Eller prova det här!
Baka ditt egna Surdegsbröd...
Jag rekommenderar det starkt!
Ni som känner mig sen tidigare,
Vet att min resa i köket började med min egna restaurang VILLA FRIDHEM i Stockholm på tidigt 90-tal som blev en av de top 10 i Sverige på den tiden. Vilket senare ledde till en karriär som fotograf och ett 15 tal kokböcker. 10 st med Per Morberg och 3 stycken i USA, bland annat med populära Helene Hendersen som driver Malibu Farm i Malibu LA. Blandat med många uppdrag för premium brands som Bentley, Vouge, ELLE, Vanity Fair Travel etc. Ta en titt på mina fotografier på
The game changer...!
Av ett tillfälle i sommras hamnade jag bakom kastrullerna igen på en yacht i medelhavet, lagade mat från morgon till sen kväll. Familjen på 12 personer som chartrat båten var från Italien och fick snabbt smeknamnet "Chef Martino". I ett ögonblick fick jag känslan tillbaka från den tiden jag hade restaurangen för 25 år sedan - OCH jag tyckte det var kul igen... And I liked it…
Så jag bestämde mig att börja laga mat igen och kombinera det med min fotografi. I en mening att kombinera mina två passioner och göra videos och fotografera. Samt skapa recept som jag vill dela med mig till dig och göra vardagen lite enklare. HAPPY COOKING - GOOD COOKING.