Logo Chef Martino

Jag är tillbaka bakom kastrullerna!

The story about Chef Martino

Ni som känner mig sen tidigare,

vet att jag började min karriär i köket med min egen restaurang som blev en topp 10 i Sverige på 90-talet. Som senare ledde till en karriär som fotograf med 15 kokböcker och total sålda 1,5 miljoner exemplar i både Skandinavien och USA, bland mina många andra uppdrag för Premiummärken som Bentley, Vouge, ELLE, Vanity Fair Travel, Harpers Bazar, D Magazine, Conde Nast osv. och så vidare genom åren.

Have a look at my photography www.martinlof.com

Logos on customers to Photographer Martin Lof
The game changer….
Av ett tillfälle i sommras hamnade jag bakom kastrullerna igen på en yacht i medelhavet, lagade mat från morgon till sen kväll. Familjen på 12 personer som chartrat båten var från Italien och fick snabbt smeknamnet "Chef Martino". I ett ögonblick fick jag känslan tillbaka från den tiden jag hade restaurangen för 25 år sedan - OCH jag tyckte det var kul igen... Och jag tyckte om det - igen...
 
Så jag bestämde mig att börja laga mat igen och kombinera det med min fotografi. I en mening att kombinera mina två passioner och göra videos och fotografera. Samt skapa recept som jag vill dela med mig till dig och göra vardagen lite enklare. HAPPY COOKING - GOOD COOKING.

Efter det tänkte jag att jag har så mycket kunskap som inte används, förutom att laga mat för familjen och min älskade. Så jag bestämde mig, varför inte filma det jag lagar och klippa ihop en film med recept och dela den till dig?

Here we go, take it or leave it!

/ Chef Martino

hur tycker du receptet var?

Klicka och ge din röst!

Sortera efter högsta betyg 5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Eftersom du tyckte att det här inlägget var användbart ...

Följ oss på sociala medier!