Linser och fänkålsoppa med hemlagad buljong. Chef Martino´s Food Universe

Logo Chef Martino

THERE IS GOLD IN YOUR LEFTOVERS

Hi dear foodies, here is a tip worth taking. THERE IS GOLD IN YOUR LEFTOVERS – don’t throw them away, start today to see your leftovers as ingredients. 

Begin to see the value in them and how you can save money and time.So here is a recipe hoe to make a LENTIL and FENNEL soup on leftover bones from a COTE de BOUFE

Let´s start cooking!

Cut the meat off the bones and place in a bowl, the meat will later boil together with the vegetables in the broth.

Rinse and chop the vegetables into rough chunks and place in the bowl with the meat.

Fill with water until it covers, and place on the stove and let it boil. Skim off the foam when it boils, then add the spices and let simmer slowly with a lid on the saucepan for 2-3 hours so that the taste emerges from the bones.

hur tycker du receptet var?

Klicka och ge din röst!

Sortera efter högsta betyg 4.2 / 5. Antal röster: 41

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Eftersom du tyckte att det här inlägget var användbart ...

Följ oss på sociala medier!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske tycker om det också!

Vichyssoise Chef Martino

Hur du lagar Vichyssoise

Potato & leek soup is commonly called VICHYSSOISE But, recipes on soup made of potatoes and leeks has been made back in days and has

Läs mer >>
Chef Martino recept Surdegs Bröd

Såhär bakar du surdegsbröd!

Finns det något bättre än ett nybakat surdegsbröd bredd med smör. Ok, kanske doppa brödet på ett fat med jungfrulig olivolja och lite havssalt. Men bäst av allt när man bakar bröd hemma, är hur doften av nybakat sprider sig och dina sinnen sätter igång och det vattnas i munnen.

Läs mer >>
sv_SE
Logo Chef Martino
Chef Martino baking Sourdough Bread
Logo Chef Martino

Join the Kitchen Club

We now have 2250 subscribers who receive tips and ideas for the kitchen and cooking and upcoming events. 

Are you in ?

Sig up today and join the the club for foodies, and get your tips in the mail box